Reklama
 
Blog | Karolína Katchaba Hrubešová

ZDRAVÉ BJÚTERÝ/BOLESTNÁ TAJEMSTVÍ 11

NECHTE ŠPEKY, AŤ SE TŘESOU!

Ahoj všichni! Určitě se nespletu, když řeknu, že jedním z našich nejčastějších bolestných tajemství, alespoň na této skupině, bývají… Co? Ale, ale, nedělejte, že nevíte! Jde přece o naše nadbytečné kilogramy, lidově špeky. Snažíme se je ukrývat pod oblečení, jak to jen jde, maskujeme je rafinovanými outfity, při některých příležitostech (například rande s novým objevem nebo podnikový večírek) je dokonce stahujeme rafinovanými vynálezy, které si v dávce způsobeného utrpení kolikrát nezadají s pověstným šněrováním našich prababiček.

O co mi jde? O to, že přicházejí Vánoce neboli doba, kdy se naše špeky tetelí radostí, že přibudou na objemu a váze. Jen je nechte, ať se tetelí a třesou… Ne, vážně vás tentokrát nebudu nabádat, abyste se všichni hlídali, trápili a mučili… myslím, že prostě stačí, když to nebudete přehánět. A pokud se vám někdy věci vymknou z rukou, život tím určitě nekončí! Prostě výjimky potvrzují pravidlo.

A jaké, že je to naše pravidlo? Svátky skončí a my pojedeme dál!  A že je to dobrá cesta, svědčí stovky (a nebojím se říci tisíce) příkladů z naší facebookové skupiny. My to prostě dáme!

Tak tedy – NEBOJTE SE JÍST – A HUBNOUT!

Vaše Katchaba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklama