Reklama
 
Blog | Karolína Katchaba Hrubešová

Zdravé BJÚTERÝ – DRŽ SE, MORAVO!

Reaguji teď na velmi smutné zprávy z Moravy, kterou se prohnalo tornádo… a je mi do breku.  Mnoho lidí přišlo o střechu nad hlavou, někteří byli zraněni a bohužel se katastrofa neobešla bez ztrát na životech včetně smrti malého dítěte… Člověk si pak rázem uvědomí, jak jsou některé věci malicherné a že se život může během chvíle zcela obrátit vzhůru nohama. Važme si tedy toho, co máme právě teď a v tuhle chvíli – že jsme zdraví my a naše rodina, že máme střechu nad hlavou… Žijme pro každý „obyčejný“ a šťastný okamžik. A snažme se ho učinit co možná krásným.

Ano, opravdu věřím, že po takových hrozných událostech mnoho lidi dokáže přehodnotit priority. Každý den stojí za to. Dokonce není až tak důležité, jestli zrovna teď vážíte 50 kilo nebo dvakrát tolik, protože času na změnu je určitě víc, než když bezprostředně čelíte smrtelnému nebezpečí.

Času na dobré skutky se jaksi v ty klidné a všední dny také ne vždy dostává…   Prosím tedy všechny – pokud jen trochu můžete, podporujte v těchto dnech dál postižené rodiny na Moravě – ať už finanční nebo jakoukoli jinou cestou.  Právě dnes jsem ovšem pyšná a líbí se mi na nás – ať už jsme z Čech, Moravy nebo Slezska, že když jde opravdu do tuhého nebo se stane něco nečekaného, co otřese celou společností, umíme se jako národ semknout a pomoci. Děkuji všem!

Drž se, Moravo!

Tvá Katchaba

 

 

 

 

 

Reklama