Reklama
 
Blog | Karolína Katchaba Hrubešová

Zdravé BJÚTERÝ – JSI DOBRÁ, MÁ NEJLEPŠÍ KÁMOŠKO!

Mluv se sebou jako se svou nejlepší kamarádkou.

Nedá se nic dělat, nejvyšší čas tohle opět zopakovat (a zřejmě to zase stačit nebude). O co jde? Denně mi chodí tolik zpráv a mailů a minimálně v každém druhém se dočítám, jak o sobě smýšlíte… a musím říci, že je to občas vážně síla. Proč o sobě lidé (především ženy) kolikrát mluví tak negativně? Proč se tak moc shazují? Kde je příčina?

Proč si tak málo věříte, sakra?!

Pramení to z posměšků a nepochopení okolí nebo vašich nejbližších? Můžou za to média a umělé krásky z titulních stran? Zase se nevejdete do oblíbené sukně? Řekl vám někdo něco ošklivého? Nebo se už jen tak ze zvyku lynčujete samy, protože je to svým způsobem pohodlná role (můžete za všechno a vlastně za nic) – a i přes vlídná a milá slova lidí kolem vás se pro jistotu stejně nemáte rády?

Jak by mě potěšilo, kdybyste se uměly pochválit a mluvit o sobě hezky… nehledě na vaši aktuální váhu, výšku, velikost poprsí, číslo oblečení apod. Holky, vážně, zkuste to a napište o sobě právě pod tento příspěvek něco pěkného. A řekněte samy sobě – Moc mi na tobě záleží! Jsi krásná a šikovná… Jsi prostě DOBRÁ!

Vaše Katchaba

 

Reklama