Reklama
 
Blog | Karolína Katchaba Hrubešová

Zdravé BJÚTERÝ – JSI JEDINEČNÁ. NIKDY NA TO NEZAPOMÍNEJ!

Vždycky bude někdo krásnější. Vždycky bude někdo chytřejší. Vždycky bude někdo mladší. Ale NIKDY nebude nikdo jako TY! A proto se nenech vyřadit ze hry kvůli strachu, že nejsi dost dobrá. Každá žena jistě zná ty pochyby – co, když mě můj přítel/ muž přestane milovat, protože… nejsem zrovna hubená, nemám velká prsa, po ránu vypadám strašně… Co když si najde mladší a hezčí? Atakdále, atakdále.

Polož si ale otázku – proč si tě partner našel? Proč tě miluje? Kvůli mírám modelky? Nebo kvůli velikosti prsou? Určitě nejen kvůli tomu, že? A pokud náhodou ano – tak víš co? Rychle od takového omezeného hlupáka uteč ty! Proč? Musím to vůbec vysvětlovat? Žádného člověka (ani jeho kvality) přece nelze poměřovat pouze na základě fyzických dispozic a vzhledu. Ano, jsem samozřejmě ráda, když se má prsa líbí… ale taky moc dobře vím, že můj svět a jeho kvality nejsou jen o tom. Sama sebe mám přece ráda za mnohem víc věcí – a věřím, že právě kvůli nim mě má rád i můj partner. I když jsem třeba zrovna nenačančaná. (Viz fotky ze zoo… zvířátka by stejně neocenila můj make up, ale citlivě vnímají, že jim dokážu bezelstně nabídnout své přátelství, tak jako všem bytostem kolem sebe.  A že si v tom věřím a že můžou věřit mně.).

Jak to tedy všechno je? Čím víc si budeš věřit a mít ráda sama sebe taková, jaká jsi, tedy  jedinečná- tím snadněji se ti bude na čemkoli,  i na vlastním sebevědomí a vzhledu, pracovat. A jednou ti třeba bude ležet u nohou celý svět. Anebo alespoň ten jeden muž.

Takže ještě jednou – JSI JEDINEČNÁ! A nikdy na to nezapomínej.

Tvá Katchaba

 

 

Reklama