Reklama
 
Blog | Karolína Katchaba Hrubešová

Zdravé BJÚTERÝ – MINDRÁKY ŽEN – PRSA A STRIE

Tak tenhle text bych mohla opakovat kolem dokola. Takže ještě jednou (a zřejmě ne naposledy). Vážně je to nutné.

Ano, mindráků máme my ženy hodně.  A co se spolehlivě dokola a do nekonečna omílá (a nejen na facebooku)? Co? No přece prsa a strie.

Zmenšila se mi prsa, visí, nejsou pevná atd. Ano, naše těla se mění. Mění se v průběhu života a zvláště po narození našich velkých malých lásek. Opravdu je nutné kvůli tomu zoufat? Děje se to (tedy prsa nejsou pevná, visí, zmenšila se atd.) prakticky všem a nadpozemské krásky v časopisech a na sociálních sítích jsou obvykle buď počítačově upravené nebo plasticky vylepšené (nic proti plastikám – pokud to ženě dodá sebevědomí, každá si přece se svým tělem můžeme dělat, co uznáme za vhodné a nikdo nemá právo nám diktovat, co je OK a co ne). A když vám muž říká, že se mu vaše prsa líbí – věřte mu a neschovávejte je před ním. Ani velká, ani malá! Naopak – vystavujte je a ukazujte s hrdostí a nestyďte se!

Další téma – strie… Jako bychom je neměla pomalu každá! Fakt každá nebo alespoň drtivá většina ženské populace – i ta úžasná hubena modelka z přehlídek pro andílky Victoria’s Secrets. Jsou to takové naše letokruhy – opět známky toho, jak se tělo mění a jak se vyvíjí. Berte své strie jako nedílnou součást sebe sama a uvidíte, že je nakonec začnete mít rády a přijmete je (no, přiznávám, že mi to chvilku trvalo). Pokud s tím máte vážně problém, vezměte si příklad z mužů. Chlapi tohle vážně neřeší a který ano, ten je u mě… Korunovanej.

Vaše Katchaba

 

 

 

Reklama