Reklama
 
Blog | Karolína Katchaba Hrubešová

Zdravé BJÚTERÝ – PŘEDTÍM A POTOM A FAKE PROMĚNY

Zloba, závist, zášť… ty ať pominou…
Posledních pár dnů se na naší facebookové skupině JÍME A HUBNEME S KATCHABOU rozmohl takový nešvar – osočování lidí, že jejich proměny jsou lživé, nesmyslné, že se jim přesunulo tetování z jedné strany na druhou (děje se při focení před zrcadlem) a podobné “úsměvné” záležitosti. Autorům takových útoků (i těm na jiných skupinách o zdravém životním stylu) vzkazuji jedno – vy, co máte potřebu stále něco dementovat a zpochybňovat, rýpat do druhých (než se třeba zkusíte zamyslet, proč se dané tetování přesunulo) zkuste nejprve trochu zauvažovat… I nad tím, že vaše nevhodná poznámka či komentář můžou způsobit bolest osobě, která na sobě opravdu makala, má odvahu s fotkami „předtím a nyní“ vystoupit na veřejnosti a chce motivovat ostatní. A že dotyčné či dotyčnému můžete opět snížit sebevědomí a odsoudit je třeba zase ke kolotoči přejídání, diet a následného jo-jo efektu.
Někdo řekne, že se to určitě nemůže stát – že si přece nemůže nikdo takové řeči brát nějak zvlášť k srdci. Omyl! Velký omyl a znám mnoho případů, kdy pouhá slova závisti a zlých poznámek dokázala někoho srazit na kolena. Protože právě slova mají někdy mnohem větší sílu než například fyzický útok (třeba facka, nejedna žena, která chce ve svém životě něco změnit, ví o obojím svoje).
 
A dále – přemýšlejte, co by z toho dotyčná osoba měla, kdyby přidávala nějakou fake proměnu? No řekněte? Co? Jako kdyby ji další lidé vůbec neznali a nevěděli, co dokázala! I mě kdysi osočovali, že na fotkách „před“ jsem to rozhodně nebyla já. Že to není možné a pokud ano, že jsem se jistojistě nechala přeoperovat (dokonce z chlapa na ženskou!).
 
Takže ještě jeden citát – Ani oheň ve stepi nespálí všechno, ale lidská zloba a předsudek zkazí kdeco. Myslete na to, prosím, než ze sebe něco (ne)kontrolovaně vypustíte 🙏
P.S.: Ano, na obou fotkách jsem to já! Na první mě fotili na úřadě na občanku a mám tam hnědé oči a jizvu na čele zkosenou doprava. Na druhé fotce (foceno včera mnou samou pomocí zrcadla) mám modré čočky a jizvu zkosenou doleva. Pěkný chlap, co říkáte? 
Vaše Katchaba
Reklama