Reklama
 
Blog | Karolína Katchaba Hrubešová

Zdravé BJÚTERÝ – TEQUILA A KORONAVIRUS

Když ti život nabídne citrony… řekni si ještě o sůl a tequilu!

Asi si myslíte, že jsem se zbláznila a co to tady plácám. Ale tento citát je opravdu přesný… přesný a aktuální zvlášť v téhle době, kdy všichni žijeme v nejistotě, strachu a obavách, co bude.  A jak a kam se to, co bude, taky bude dál vyvíjet.

Tak kudy na to?

Zavřeli nám fitka? Cvičte doma! Zavřeli nám restaurace? O to víc se snažte doma zdravě vařit! A věřte, že i doma se dá hubnout a nepotřebujete k tomu nic a nikoho víc než – sebe!

Co k tomu víc dodat? Pro mě samou bylo velkým překvapením, jak jsme se (s trenérem Sváťou Vobejdou) trefili s novou knihou MÁMY HUBNOU S NÁMI (vychází už v pátek, nemůžeme se dočkat!) právě do situace, kterou teď popisuju, a do řešení, jež tu nyní hlásám. Ne, opravdu  jsme kvůli tomu nepropašovali do Čech čínské netopýry. Prostě náhoda je někdy vážně blbec a z kuchařky, která kombinuje zdravé recepty se cvičením, je najednou ideální kniha do karantény…  Samozřejmě, že proto nemám z koronaviru o nic menší strach. Ale i když to dál není pro nikoho lehké, s o to větším přesvědčením opakuju – nikdy se nevzdávejte! Snažte se najít i v době temnoty paprsek světla! Protože to jde! Ano, opravdu jde! A řešení vám samo vykročí naproti a zase bude o něco blíž cíli. Půjde to ještě líp, když všichni potáhneme za jeden provaz (ano, vím, že v Čechách je to prakticky nemožné, ale za pokus to určitě stojí). A jestli je tohle všechno vážně moc, buďme k sobě alespoň milí a ohleduplní. Ani to není málo.

Vaše Katchaba

 

Reklama