Reklama
 
Blog | Karolína Katchaba Hrubešová

Zdravé BJÚTERÝ – VÍRA A ŠPEK

Kdo myslí černě, nemůže čekat růžovou budoucnost…

Souhlasíte?

Je to tak téměř ve všem. Jak by asi dopadl podnikatel, který chce založit novou firmu, kdyby do toho šel s tím, že neuspěje a že od něj nikdo nebude chtít zakázky? Jak by dopadl šampion, kdyby před závodem nevěřil, že vyhraje?

A jak by dopadla naše stotisícová facebooková skupina o hubnutí, kdybychom v ní nevěřili? Kolik by nás tu dnes bylo? Možná bych zůstala sama… (A sedm statečných v čele s Petrou Pechovou, co by mě povzbuzovaly, že to nesmím nikdy vzdát JJ!).

Ano, víra opravdu hory přenáší… i při shazování nadbytečných kilogramů. V případě, že vyrazíme na cestu zdravého životního stylu, musíme být také přesvědčeni, že uspějeme…  Zakopnutí a menší i tvrdší pády k tomu patří… však i někteří slavní sportovci (podobně jako jiné hvězdy) sebou pěkně praštili o zem – ale zase se zvedli a pokračovali dál . Za všechny třeba jistý Řepka…

Jakmile do hubnutí půjdeme s tím, že na to vlastně nemáme, že jsme vnitřně příliš slabé, ošklivé, hloupé, vláčíme na těle dědičnou zátěž rodinného špeku (a já nevím, co všechno jsme ještě o sobě schopné říci ), tak nejenže se nikdy nezačneme mít rády – což je důležitý předpoklad úspěchu – ale nejspíš se nikdy ani nepřiblížíme cílové pásce .

Závěr?  Myslete pozitivně, věřte si, mějte se rády. Vím, že se stále opakuji, ale je to pravda – JSTE JEDINEČNÉ a tak se také berte!

Vaše Katchaba

Reklama